1 Año en las Instituciones

1 any en les institucions

Podem acaba de complir 1 any formant part de les institucions espanyoles.

1 Año en las Instituciones
Celebrem 1 any en les institucions

Els veïns de Riba-roja van fer possible l’entrada de representants de Podem en les institucions, Maig de 2015

Les gents de Riba-roja van entendre el projecte i estem enormement agraïts pel suport rebut. En total, 1.507 persones van votar pel canvi en Riba-roja, permetent que el grup municipal Riba-roja Pot obtinguera 3 regidors per a la defensa del nostre programa electoral.

Però a més, els veïns de Riba-roja també van recolzar amb 1.324 vots l’entrada de Podem en les Corts Valencianes. Gràcies a tots els vots, huí Podem és una part molt important en les Corts i s’estan aprovant mesures molt importants per a la societat.

1 Año en las Instituciones
Un any obrint portes

Ara, nous reptes, noves solucions.

Para quan un bon govern en Riba-roja?

Lamentem que les idees que proposa Podem Riba-roja es queden en el calaix perquè l’Equip de Govern, encapçalat pel socialista Robert Raga, no les recolze. Entre les últimes idees que van menysprear es troben algunes com la implantació un servei de recollida de queixes, suggeriments i reclamacions en tots els serveis públics municipals, així com integrar-ho en la app Riba-roja, perquè qualsevol veí poguera fer seguiment de la seua reclamació.

També van votar en contra de l’ordenança sobre la cessió de locals municipals a associacions sense ànim de lucre, permetent que continue el model de cessió actual, que permet el lucre a les persones associades. No ens creuen? Per posar un exemple: El taller de Dibuix i Pintura que es realitza en local públic, gratuït, al costat del col·legi Cervantes; té un contracte de l’Ajuntament pel qual cobra 15.000€ (d’octubre a juny), gaudeix d’aigua i llum gratuïta i a més cobra 20€/mes a cada alumne. Que els sembla?

I sobretot, la que més lamentem que votaren en contra va ser aquella proposta que tenia com a objectiu augmentar en 800.000 € el pressupost que anava a disposar la Regidoria de Serveis Socials i porta des de gener sense donar les ajudes d’emergència. Aquests diners era para açò.

Encara que les nostres intencions quedaren clares en el Pacte de l’Ateneu, l’incompliment del mateix i tot l’anterior descriu una xicoteta mostra de la hipocresia com a norma de vida, la falta d’esperit solidari, la poca iniciativa democràtica i l’opacitat de les persones que formen el Govern. Davant aquesta situació solament queda l’oposició i seguir aportant idees per a netejar i realment posar al servei de la gent les institucions.

1 Año en las Instituciones
1 any aportant idees i solucions

Assemblea Ciutadana per a celebrar que portem 1 any en les institucions

Dissabte que ve 28 de maig et convidem a assistir a l’Assemblea Ciutadana que tindrà lloc en la plaça de l’estació, a les 11:30

1any en les institucions
Pròxima Assemblea Ciutadana

Deixa un comentari