Assetjament i enderrocament

Assetjament i enderrocament

Vénen encaixant últimament molt malament les crítiques els regidors socialistes de l’Ajuntament de Riba-roja i encara les encaixa pitjor el seu Alcalde Robert Raga. Acusacions sobre ‘pinces’, tècniques de ‘assetjament i enderrocament a l’esquerra’, o simplement cridar-nos constantment ‘mentiders’ s’han convertit en el dia a dia dels plens municipals.

Roberto Raga diu: “Esteu practicant una estratègia d’assetjament i enderrocament a aquest govern”

En el passat Ple, l’Alcalde ens va dir que estàvem fent una oposició com mai ningú havia fet abans. Ho anem a prendre com un compliment, doncs dediquem molt temps a açò: estudi concienzudo de totes les resolucions d’alcaldia, repàs d’actes de la Junta de Govern, petició de contractes realitzats i de plecs de contractació, entrevistes amb funcionaris… una àrdua tasca que realment no s’havia fet abans. Lamentablement el PSOE amb els seus 7 o els seus 9 regidors en anteriors legislatures no es va dedicar en cap moment a fiscalitzar la labor del govern del PP, i mira que aqueix govern donava per a un màster en recerca. Lluny d’açò, el PP va viure a pler i més enllà de les bregues que pogueren tenir en el Ple l’anterior i l’actual Alcalde, poc recordarem de la labor d’oposició d’aqueix grup polític.

L’Alcalde, Roberto Raga, va dir que estàvem fent una oposició com mai ningú havia fet abans. Ho anem a prendre com un compliment.

Una cosa sí que té raó Raga, estem realitzant una labor d’assetjament i enderrocament constant, però no contra el govern municipal, ni contra la seua persona com diu ell, sinó contra les velles polítiques que realitza el seu govern, contra els incompliments del Pacte de l’Ateneu i contra les falsedats. Ací sí que ens té en contra i no li anem a deixar d’assetjar.

Si no obri els contractes a la lliure concurrència, si ens traeix nomenant càrrecs a dit quan havíem pactat que no els hi hauria, si nomena a un amic assessor legal municipal i li atorga la representació jurídica de l’ajuntament, si tramita un nou PAI en Porxinos, si crida a quatre perquè liciten pel camp de tir i només es presenta un i ho guanya, si es deixa portar per la seua enemistat contra l’anterior cap de policia per a no readmetre-ho en el seu lloc de treball, si actua de forma partidària en els plens copiant el que feia abans Tarazona, si fa tot açò, tindrà la nostra resposta d’ASSETJAMENT I ENDERROCAMENT a aqueixes polítiques. Però, si no obstant açò pretén complir el Pacte de l’Ateneu, si es disposa a realitzar el necessari rescat ciutadà i si vulgues per fi declarar Porxinos paratge natural, ens tindrà al costat com els seus més fidels i lleials companys de pacte. D’ell depèn.

Un pensament a “Assetjament i enderrocament”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada