Concurs de Fotografia

El pròxim 4 de desembre entra en vigor el Reial decret Legislatiu 1/2013, relatiu a la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i la seua inclusió social. Pots consultar-la ací.

Segons la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i la seua inclusió social, les barreres arquitectòniques presents en els espais públics haurien d’haver sigut eliminades abans del pròxim 4 de desembre. Però la realitat s’imposa una vegada més a les lleis, i les barreres segueixen presents en els nostres carrers i edificis.

Podem vol recuperar les institucions per a la gent i per açò us convidem a participar en les tasques municipals. Trobar i eliminar barreres arquitectòniques és una d’elles.

Per aquest motiu us animem al fet que participeu en el concurs de fotografia que hem organitzat per a descobrir totes les barreres arquitectòniques que puguem trobar en els carrers i edificis públics del nostre municipi.

Volem fomentar d’una manera més informal la participació ciutadana. L’ajuntament és teu i amb la teua ajuda conseguirem tornar-te’l.

Consulta les bases del concurs ací.

Cartell del Concurs de Fotografia

Un pensament a “Concurs de Fotografia”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada