Robert Raga, Rubén Ferrer i Salvem Porxinos

Recordeu quan Robert Raga vestia la samarreta de Salvem Porxinos?

L’actual alcalde de Riba-roja de Túria observava, per aquell any 2006, el pla d’actuació urbanístic (PAI) que havia proposat el València C.F. (VCF), mentre orgullosament vestia la samarreta de ‘Salvem Porxinos’. En l’actualitat, lluny de vestir-la, ha donat el tret d’eixida a l’inici del tràmit d’un nou PAI en Porxinos (Porxinos 2.0). Aquest nou PAI, manté el mateix dany al paratge natural perquè és pràcticament idèntic a l’anterior, excepte en la disposició interna d’algunes parcel·les (abans miraven al sud i ara miren ‘pa Conca’).

Robert Raga, Rubén Ferrer i Salvem Porxinos
Visita de Eurodiputados a Porxinos en 2006. Robert Raga y Rubén Ferrer presentes en la foto.

Un grup d’irreductibles gals resisteixen en el llogaret

La plataforma ‘Salvem Porxinos’ s’ha mantingut sempre en la lluita per la defensa dels nostres recursos mediambientals, aconseguint l’anul·lació de l’anterior PAI (Porxinos 1.0) pel Tribunal Suprem. El seu esforç, no obstant açò, ha sigut traït per la presentació, per part del València C.F., d’un nou PAI.

Ells segueixen compromesos amb la causa i prova d’açò és el comunicat que ha publicat El Mundo.

Compromís amb els nostres ideals

Podem Riba-roja sempre ha sigut ferma i clar amb l’assumpte. No a l’explotació urbanística del Valle de Porxinos, com ja hem dit en altres ocasions. Com podeu observar a la foto, Rubén Ferrer, actual portaveu de Podem Riba-roja, també estava allí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada