Intervención de Rubén Ferrer Pérez en el pleno de presupuestos

Esmena a la totalitat dels pressupostos

El grup polític de Riba-roja Pot (Podem Riba-roja) va presentar aquesta setmana una esmena a la totalitat dels pressupostos municipals de l’equip de govern format per PSPV, Compromís i EUPV.

L’esmena de Riba-roja Pot es basava, sobretot, en la remunicipalització de serveis com la neteja viària, la dels col·legis i la del centre esportiu La Mallà, i per a açò van pressupostar la creació d’una Empresa Municipal de Serveis dotada inicialment amb 1.303.000€. Així mateix, el grup polític, va proposar la creació d’una Fundació Municipal de Serveis Socials que done possibilitats de contractació en aquesta ‘important’ àrea.

Remunicipalització de serveis com la neteja viària, la dels col·legis i la del centre esportiu La Mallà.

L’esmena a la totalitat és la primera que es recorda s’haja fet mai en el consistori de Riba-roja, doncs fins hui cap altre grup havia plantejat en cap legislatura anterior un projecte concret alternatiu al plantejat per l’equip governe. Sobre aquest tema, Rubén Ferrer, portaveu de Riba-roja Pot, ha manifestat: “Hem fet el nostre treball, i amb aquesta esmena plantegem una oposició constructiva i responsable, i a més sense augmentar la despesa. Dediquem molts més recursos dels quals ha pressupostat el govern a rescat ciutadà, educació i ocupació, i li’l llevem a protocol, despeses supèrflues i festes. És una pena que el govern haja preferit pactar amb Ciutadans i, a costa de rebaixar l’ajuda social, anar en contra de la política de rescat. Ens sentim com es va sentir Pablo Iglesias en les negociacions postelectorales, ja que el PSOE mentre negociava uns pressupostos amb nosaltres, pactava uns altres amb Ciutadans”.

Plantegem una oposició constructiva i responsable, sense augmentar la despesa.

En l’esmena de pressupostos apareixen increments a les partides presentades pel PSOE, Compromís i EUPV en capítols com a Serveis Socials amb un augment de 300.000€, en Ocupació més de 290.000€ i en Educació més de 50000€ acompanyats de 180.000€ més en millora de les urbanitzacions No obstant açò aquesta esmena va ser rebutjada per la resta dels grups del consistori.

Algunes de les partides en les quals Riba-roja Pot va proposar eliminar pressupost van ser: Personal de Confiança (assessors), amortització de places de funcionaris no cobertes en els últims anys, cotxes per als regidors, projectes de nous PAIs i despeses de Protocol, propaganda i Festes.

Eliminar: Assessors, places no utilitzades, cotxes per a regidors, projectes de PAIs i despeses de protocol, propaganda i festes.

“És una vergonya que aquest Ajuntament pressuposte més diners en festes, despeses de protocol i propaganda que el que es gastava el PP en l’anterior legislatura, no ens fem responsables del que estan fent en prioritzar protocol, festes, i cotxes per a regidories en lloc de bolcar-se en el rescat ciutadà. No ha sigut amb nosaltres amb els quals han aprovat el pressupost. Han hagut de cercar la complicitat de Ciutadans per a seguir fent el mateix que feia el PP” Va afegir el portaveu del Grup Riba-roja Pot.

Intervención de Rubén Ferrer Pérez en el pleno de presupuestos
Intervenció de Rubén Ferrer Pérez en el ple de pressupostos

Difusió en mitjans de comunicació

Un pensament a “Esmena a la totalitat dels pressupostos”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada