El Govern retira del pressupost 100.000 € per a compra d’habitatge social.

Riba-roja Pot denuncia la retirada del pressupost 100.000 € per a compra d’habitatge social

Divendres passat, durant el ple extraordinari de modificació de pressupostos de l’Ajuntament de Riba-roja, va ser aprovada una esmena amb el vot favorable de PSOE, Compromís i Ciutadans i l’abstenció d’EU, en la qual s’eliminava de la proposta inicial del propi equip de govern la partida de 100.000€ destinada a la compra de 2 habitatges socials per al municipi. Aquesta supressió de pressupost per a la compra d’habitatge social va ser denunciada pel grup polític Riba-roja Pugues posat que, segons van declarar en el propi Ple, estaven disposats a aprovar la proposta pactada per tots els partits, excepte el PP, en la qual s’incloïa aquests habitatges socials i que haguera donat amb la majoria absoluta dels vots.
“No entenem per què el PSOE, Compromís i EU s’han plegat a la petició de Ciutadans de retirar la compra d’habitatge social i s’han tornat per a arrere de la seua pròpia proposta inicial, no tenen justificació cap més que el no voler contradir al seu nou aliat de dretes en el govern. La proposta inicial de l’equip de govern haguera tirat endavant amb els nostres vots i els seus, i en aquests moments Riba-roja comptaria amb els primers habitatges socials municipals. Riba-roja necessita habitatge social que podria ser destinada a habitatges d’emergència davant desnonaments o refugi de dones maltractades, habitatges tutelats i tantes i tantes necessitats que tenen els municipis”, va declarar Rubén Ferrer portaveu de Riba-roja Pugues.
Aquesta votació ha vingut a reafirmar l’acord no escrit en cap document però que es manifesta cada vegada més en els plens municipals subscrit per l’equip de govern format per PSOE, Compromís i EU i el seu nou aliat Ciutadans. Sobre aquest tema Rubén Ferrer va declarar, “no ens molesta que els partits de l’equip de govern troben nous aliats arribant a acords amb altres partits, ens preocupa que es pleguen a polítiques antisocials, ja que tenen els nostres vots per a evitar-ho”.

D’altra banda, el partit Riba-roja Pot va presentar una esmena per a ampliar el pressupost destinat a agricultura ecològica. La raó argumentada per aquest grup municipal va ser que l’engegada del projecte que es va presentar a tots els grups en el ple així ho requeria. No obstant açò aquesta proposta d’esmena va ser rebutjada per la resta de grups.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada