Homenaje al 15M el próximo 14 de Mayo

Homenatge al 15M en Villar el dia 14

El 15M compleix 5 anys!

15M Logo
15M Logo

En amb prou faenes 7 dies tornarem a recordar que ja han passat 5 anys des que estàvem dormint en les places de moltes ciutats espanyoles en una concentració que es va dir 15M.

Podem Riba-roja vol convidar-te a la celebració-homenatge que tindrà lloc el pròxim dia 14 de Maig a Villar del Arzobispo. En aquest homenatge recordarem aquells dies, mitjançant una Assemblea Ciutadana (d’una altra manera no podia ser) i també hauran convidats d’altres pobles de les comarques de Camp de Túria i Els Serrans: Juan Carlos López, Regidor de Llíria Pot, Salvador Bonet Vidal, Regidor de Vilamarxant Junts Podrem, Joaquín Antonio Sepó, membre de Podem l’Eliana, Rubén Ferrer Pérez, Regidor de Riba-roja Pot i José Vidal Balaguer, Alcalde de Villar del Arzobispo, de Villar Pot.
Per a finalitzar l’esdeveniment hi haurà una olla churra, menjar típic de Villar! T’esperem!
Finalment, agrair als companys de Villar del Arzobispo per la labor realitzada i per organitzar aquest magnífic esdeveniment.

Records del 15 M

El moviment 15M arrancava a Madrid

15 M Madrid, puerta del Sol
Mans unides contra els poderosos.

I prompte s’estenia a tota Espanya:

Galícia:

15 M Coruña
15 M Coruña

Barcelona

15M Barcelona
15M Barcelona

Sevilla

15M Sevilla
15M Sevilla

I per descomptat… València

15M Valencia
15M València

5 anys després res és el mateix

El govern d’aquell llavors ens va dir allò de: “Si voleu canviar la política, presentar-vos a les eleccions.” I açò vam fer. Ara la veu de la ciutadania s’organitza més que mai per a retornar les institucions a la gent, perquè són nostres i els de a dalt comencen a tremolar. Dia a dia, eleccions a eleccions, estem demostrant que els de a dalt creien que ho tenien tot ben amarrat però no era així. Dia a dia vam demostrar que amb esforç i humilitat… Sí es pot!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada