Marca Riba-roja

Incoherència es ‘marca Riba-roja’

El passat 11 d’Abril, l’equip de Govern, format per PSPV, EUPV i Compromís van votar en contra de la proposta de Podem Riba-roja que demanava la cessió d’un terreny per a que una protectora d’animals construïra un refugi en ell, fent que la proposta fóra rebutjada ja que no va obtenir els vots suficients.

Hui, 2 de Maig, EUPV presenta una proposta que demana l’inici dels tràmits amb la Mancomunitat per a la creació d’una protectora d’animals, diferència que es podria haver incorporat a la  nostra ja que no suposa cap conflicte.

Hipocresia, una altra ‘marca Riba-roja’

“L’eficàcia del servei que puga donar una protectora d’animals no està garantida” és l’argument que van usar quan van votar en contra. Ara, sembla que ja no existeix cap problema i la proposta demana moltes més coses, com declarar Riba-roja de Túria “Municipi contra El Toro de la Vega”, una festa que se celebra en un poble a més de 500 quilòmetres del nostre però no fa esmena del ‘Bou Embolat’.

La ‘marca Podem’, coherència.

Quan elaboràrem la proposta del Conveni de Protecció Animal (pots conèixer-la ací), pensàrem sempre en el respecte als animals i en les campanyes de sensibilització com a eix principal de la lluita contra el maltractament animal. Com la proposta d’EUPV també és així, Podem Riba-roja va votar a favor, demostrant una vegada més que no importa que partit faça la proposta sempre que la mateixa estiga formulada amb sentit comú i basada en els principis de solidaritat, fraternitat, justícia i ètica.

Esforç inútil.

La bona voluntat per protegir als animals del nostre municipi o comarca es queden en el paper perquè amb els vots en contra de PSPV (menys l’abstenció d’un dels seus regidors), PP i Ciutadans la proposta ha sigut rebutjada. Un nou incompliment del ‘Pacte de l’Ateneu‘ per part dels membres del govern que han votat en contra.

Un pensament a “Incoherència es ‘marca Riba-roja’”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada