Marca Riba-roja

Incoherència es ‘marca Riba-roja’

El passat 11 d’Abril, l’equip de Govern, format per PSPV, EUPV i Compromís van votar en contra de la proposta de Podem Riba-roja que demanava la cessió d’un terreny per a que una protectora d’animals construïra un refugi en ell, fent que la proposta fóra rebutjada ja que no va obtenir els vots suficients.

Hui, 2 de Maig, EUPV presenta una proposta que demana l’inici dels tràmits amb la Mancomunitat per a la creació d’una protectora d’animals, diferència que es podria haver incorporat a la  nostra ja que no suposa cap conflicte.

Hipocresia, una altra ‘marca Riba-roja’

“L’eficàcia del servei que puga donar una protectora d’animals no està garantida” és l’argument que van usar quan van votar en contra. Ara, sembla que ja no existeix cap problema i la proposta demana moltes més coses, com declarar Riba-roja de Túria “Municipi contra El Toro de la Vega”, una festa que se celebra en un poble a més de 500 quilòmetres del nostre però no fa esmena del ‘Bou Embolat’.

La ‘marca Podem’, coherència.

Quan elaboràrem la proposta del Conveni de Protecció Animal (pots conèixer-la ací), pensàrem sempre en el respecte als animals i en les campanyes de sensibilització com a eix principal de la lluita contra el maltractament animal. Com la proposta d’EUPV també és així, Podem Riba-roja va votar a favor, demostrant una vegada més que no importa que partit faça la proposta sempre que la mateixa estiga formulada amb sentit comú i basada en els principis de solidaritat, fraternitat, justícia i ètica.

Esforç inútil.

La bona voluntat per protegir als animals del nostre municipi o comarca es queden en el paper perquè amb els vots en contra de PSPV (menys l’abstenció d’un dels seus regidors), PP i Ciutadans la proposta ha sigut rebutjada. Un nou incompliment del ‘Pacte de l’Ateneu‘ per part dels membres del govern que han votat en contra.

One thought on “Incoherència es ‘marca Riba-roja’”

Deixa un comentari