Local situado en la calle mayor 2 de Riba-roja de Túria

Primera seu de Podem a la comarca del Camp de Túria

En la vesprada d’ahir divendres es va inaugurar la primera seu de Podem en la comarca Camp de Túria, concretament en la localitat ribereña de Riba-roja de Túria.
La seu està situada en la mateixa plaça de l’Ajuntament de la localitat, fet que va ser ressenyat pels assistents lloant la seua bona ubicació.
El Secretari General de Podem Riba-roja, Rubén Ferrer, va agrair la presència de tots en l’acte, i es va dirigir especialment als membres de Podem que estaven en el local el treball que havien realitzat per a aconseguir que aquest somni es fera realitat. Així mateix va oferir la seu a aquelles entitats cíviques que no tenint seu desitjaren reunir-se de forma periòdica, així com a tots els cercles de podem de la comarca.

A l’acte va acudir el Secretari General de la Comunitat Valenciana Antonio Montiel i la Secretària d’Organització Sonia Salvador que van dirigir unes paraules als presents.
Sonia Salvador va assenyalar que prompte arribaran recursos del partit per a ajudar al pagament d’aquestes seus que es van obrint de llarg a llarg de la geografia valenciana.
Per la seua banda, en el seu discurs d’inauguració Montiel va recordar la velocitat amb la qual s’han plantejat tots els esdeveniments dels processos electorals, i com va arribant el temps d’assentar-nos i de tenir espais per a dialogar com el d’aquesta nova seu. No obstant açò va afegir que el nostre lloc segueix sent els carrers i les places i per açò va lloar la ubicació del lloc triat situat en la plaça de l’Ajuntament de Riba-roja. Montiel va recordar que el grup parlamentari autonòmic va recolzar un govern del PSOE i Compromís sobre la base de l’acord de mínims del Botànic, on Podem va fer un pas arrere sense aspirar a cap cadira per a permetre un govern que traguera fóra al Partit Popular, i a més que no van voler pertànyer al govern per a poder continuar portant la veu del carrer sense lligams ni segrestos de les institucions, ja que el Botànic va ser un acord a quatre, els tres partits signataris i la societat valenciana.
També va recordar que el grup havia presentat una ampliació de l’acord amb 128 punts en els quals s’havien de plasmar mesures concretes per a millorar la vida de la gent. I que quan estaven en aqueixes negociacions, en aqueix moment es va veure com el partit socialista a Ferraz havia passat en 72 hores d’intentar fer un govern de coalició a tallar el cap de Pedro Sánchez eliminant la credibilitat de tot el partit en aqueix mateix instant. Va assenyalar que les portes giratòries valen justament per a açò, per a poder cridar a Felipe González i que aquest es guanye el seu sou i defense els interessos dels poders fàctics. L’oligarquia del partit socialista ha preferit sacrificar el partit, a la possibilitat d’un govern amb Podem. Per sort, va afegir, la gent del partit socialista està pel No, i nosaltres des de Podem hem de ser capaços d’explicar-los a ells que l’opció de canvi està en Podem i que els socialistes fa temps que van deixar de ser l’esperança que va anar aqueix partit en el 82.

Avui dia el PSOE s’enfonsa per les seues pròpies contradiccions i no perquè existeix Podem, i és que vivien molt còmodes els dirigents socialistes posat que el mateix els donava estar en el cotxe oficial del govern que en el de l’oposició, i ha sigut Podem el que ha ajudat a desenmascar la realitat. Si els socialistes acaben abstenint-se, nosaltres en Podem assumirem el nostre paper i liderarem l’oposició para a partir d’allí aconseguir que una majoria social canvie aquest país, va finalitzar.
En aqueix sentit, Rubén Ferrer també va afegir que el govern local podrà trobar sempre un fidel aliat amb nosaltres sempre que siga complir l’acord signat del Ateneu, però que ens va a encontra enfronte si el que cerca és canvis de pintura perquè no canvien les polítiques.

Mitjans que s’han fet ressò de la informació

Galeria de fotos

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada