Cartell de la vall de Porxinos

‘Riba-roja Pot’ insta a l’alcalde del municipi a incorporar la vall de Porxinos en el Paratge Natural

Davant la reclamació efectuada pel València CF a l’Ajuntament de Riba-roja de 25 milions d’euros com a indemnització per l’anul·lació del Pla urbanístic de Porxinos i que Crònica Digital ha publicat recentment. El grup polític de Riba-roja Pot! ha instat a Robert Raga, Alcalde de Riba-roja, a ser valenta en l’assumpte de Porxinos demanant la incorporació de la vall en el paratge natural de les riberes del Turia, i deixant-se de mitjanes negres que l’única cosa que van a fer és incrementar la reclamació patrimonial que ens ha presentat la mercantil Litoral de l’Est.
En l’explicació de la seua sol·licitud, el grup polític reconeix que el problema és responsabilitat del Partit Popular ‘per la seua pèssima gestió sobre l’assumpte i gastant-se uns diners que no era seu’ , però afig que “no és menys cert que l’actual Alcalde ho està empitjorant en donar-li ales a la possibilitat de crear un nou PAI en la vall de Porxinos i fent per tant que la mercantil adquirisca més despeses en el disseny d’un nou projecte el qual finalment no es va a realitzar, o almenys açò va dient a tothom l’Alcalde”.

El grup polític municipal segueix en la seua petició recordant a l’Alcalde que “Si vol traure avant un nou PAI en Porxinos haurà de ser amb l’ajuda dels vots de la dreta tal com ha fet en l’aprovació dels pressupostos del present any, però serà a força de major pèrdua de credibilitat en un govern que se suposava de canvi”.

Finalment el portaveu de Riba-roja Pugues Ruben Ferrer indica. ‘Perquè la història del PAI de Porxinos acabe en una reclamació patrimonial per part de Litoral de l’Est no feia falta ficar-nos en nous PAIs, per a aqueix viatge no necessitàvem aquestes alforjas i Raga ha de fer un pas al capdavant i, ja que se’ns ha presentat la reclamació patrimonial, declarar la vall de Porxinos parc natural que és el que espera la gent que ens va votar, i el compromís pel qual va accedir a l’alcaldia’.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada