Ciudadanos copia sus mociones

Suspens a Ciutadans per copiar mocions

Escriptors, pintors, músics, tots ells van acudir a grans i bells paisatges com les fonts d’Aranjuez per a inspirar-se però els regidors de Ciutadans a Riba-roja de Túria acudeixen a la major font de totes, la Wikipedia, però no per a inspirar-se, si no per a copiar textualment l’exposició de motius de la seua moció sobre regeneració del paisatge urbà del ple de Maig. Ací els retornem la moció corregida perquè la tornen a repetir.

Mocions copiades dels ciutadans
Correccions a la moció de ciutadans

No solament s’han quedat a gust copiant l’exposició de motius si no que damunt no han corregit les errates com el nom de l’autor al que citen: En wikipedia posa Henrio Referible quan l’autor es diu Henri Lefegvre.

  • Accedir a la entrada de la Wikipedia copiada aci.
  • Coneix a Henri Lefebvre aci.

Ja està bé de mocions sense objectius concrets

Des que ha començat la legislatura Ciutadans ha presentat moltes iniciatives que, lamentablement, es queden en el tinter perquè no tenen cap objectiu concret. Són mocions que es presenten per a publicar-les en premsa i penjar-se medalles. És una vertadera llàstima saber que totes aquestes propostes no es faran.

En Podem Riba-roja sempre hem tingut clar per a què estem ací. Venim a retornar l’ajuntament i la resta d’institucions municipals a la gent, perquè el govern ha de ser una eina que facilite i millore la vida dels nostres veïns i per açò sempre portem mocions amb objectius molt concrets. Preferim progressar pas a pas, partit a partit, que portar xerrameca buida i copiada de Wikipedia.

Deixa un comentari