Veï de Riba-roja: El teu govern no t’escolta.

Els veïns no tindran servei centralitzat de queixes, suggeriments i reclamacions.

Els partits polítics que formen el govern de Riba-roja, PSOE, Compromís i Esquerra Unida, juntament amb el partit de la ciutadania, Ciutadans, van votar en contra en el ple ordinari d’ahir a la proposta de Podem Riba-roja de crear un servei de queixes, suggeriments i reclamacions centralitzat i coordinat des de l’ajuntament per a tots els serveis municipals.

Si vols conèixer la proposta fes clic ací.

“No és legal”, diu l’alcalde.

Com sempre, l’alcalde esgrimeix l’argument de la legalitat per a votar en contra de la proposta. Segons Robert Raga, “els informes desfavorables del secretari de l’Ajuntament indiquen que no és legal”, però no ens els ensenya, perquè no els té.

Formulario de quejas, reclamaciones y sugerencias del ayuntamiento de Peñaranda de Bracamonte, disponible en internet para todos los vecinos.
Formulari de queixes, reclamacions i suggeriments de l’ajuntament de Peñaranda de Bracamonte, disponible en internet per a tots els veïns.

La localitat de Salamanca de Peñaranda de Bracamonte si que disposa del servei. Una localitat de 6.672 habitants. Si aquest exemple no et serveix, l’Ajuntament de Madrid també ho té, mentre, nosaltres, seguim en l’edat de pedra perquè l’alcalde “pensa” que és il·legal, però sobretot perquè no han votat a favor de la proposta.

Com podria ser il·legal arreplegar les queixes, suggeriments i reclamacions dels veïns de Riba-roja, quan a tots els bars i altres establiments privats estan obligats per llei a tenir aquestes fulles de reclamacions, suggeriments i queixes?

L’única raó per la qual han votat en contra és perquè no se’ls ha ocorregut a ells abans. El mes que ve, ho proposaran, com ja ha fet el regidor Rafa Gómez amb la proposta del refugi d’animals.

Un pensament a “Veï de Riba-roja: El teu govern no t’escolta.”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada